Yksilöllisen valmennuksen aikana tehdään erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia mielen ja kehon rauhoittamiseksi. Istuntojen lukumäärä määräytyy tarpeesi mukaan. Hyödyt varmasti jo yhdestä kerrasta. Opit helppoja ja yksinkertaisia tapoja, joilla voit lievittää stressiäsi. Harjoitusmateriaalin saat paikan päältä, eikä sinun tarvitse hankkia laitteita tai muita välineitä. Mukaan tarvitset ainoastaan hyvän motivaation ja avoimen mielen.

Opetan sinulle, kuinka johdettu keskittyminen ja oikeanlainen hengitys rauhoittaa ja vähentää stressiä. Vaikutukset kehossasi monitoroidaan samanaikaisesti, jolloin näet itse helpottuneen olosi kuvautuvan monitorin näytöllä. Opit tekniikat toistamalla harjoituksia ja jatkamalla haasteellisimmalla harjoituksilla. Voit yhdistää oppimasi harjoitukset arkeesi helposti

Valmennus sopii sinulle, joka olet alttiina koville paineille ja haluat muuttaa huolesi ja ärtymyksesi positiiviseksi energiaksi. Haluat mahdollisesti kehittää voimavarojasi, parantaa suoritustasi ja henkistä keskittymistäsi sekä kokeilla lääkkeetöntä vaihtoehtoa stressistä johtuvien sairauksien hoidossa.

Opit viikoittaisen istunnon aikana hallitsemaan stressiä ja vähentämään sen negatiivisia vaikutuksia kehossasi, sekä ennaltaehkäisemään stressin kehittymistä arjessasi. Jatkat harjoituksia omatoimisesti tapaamisten välillä ohjeiden mukaisesti.

En halua, että sitoudut mahdollisesti hyvinkin syvälliseen ja parantavaan prosessiin ennen kuin varmistut siitä, että valmennus vastaa odotuksiasi. Siksi annan ensimmäiselle istunnolle täyden Rahat Takaisin -takuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen istuntoon, saat rahasi takaisin.

Yrityksen, organisaation tai järjestön henkilökunnalle, osaksi työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Oppilaille osana ammatttikoulutusta (sisältää luentoja, keskusteluja sekä keskittymis- ja hengitysharjoituksia).

Asiakkaan omissa tiloissa, jotta työntekijöiden ei tarvitse poistua työpaikoilta. Valmennus vähentää poissaoloja, lisää päätöksenteon laatua ja parantaa työilmapiiriä. Etuja ja kustannussäästöjä, joista yrityksen on vaikea kieltäytyä.

Luennot perustuvat HeartMath Instituutin tutkimuksiin ja lähdeaineistoon. Luennot ja harjoitukset voidaan yhdistää erilaisiin kuntoutuskursseihin ja koulutustapahtumiin sekä ryhmäharjoituksiin asiakkaan omissa tiloissa.

Hinnat kattavat pääkaupunkiseudun matkat. Pääkaupunkiseudun ulkopuolisiin käynteihin lisätään kilometrikorvaus 0,44€/km toimipaikkani ja kohdeosoitteen väliseltä edestakaiselta matkalta.